Düşlerinizden Esinlendik, Hayallerinizi Gerçekleştirdik.
KEŞFET

GENEL TANITIM

Düşlerinizden esinlendik hayallerinizi gerçekleştirdik

Bir yaşam alanı daha iyi nasıl olur diye hayal ettik ve bunu gerçekleştirmek için tek bir düşünceye odaklandık ‘’En mükemmeli nasıl olmalı’’ Şehirgösteren’ de 2 bloktan oluşan 48 adet, 5+1 daireleri Royal Suite ile sizlere sunduk.

En ince detayında bile yüksek yaşam kalitesi

Rahata, konfora, estetiğe ve işlevselliğe önem veren kullanıcılara vazgeçemeyecekleri bir alternatif sunuyoruz. Oturma odasından, salonuna, banyosundan, yatak odasına kadar her bir mekanın en ince detayında, yüksek yaşam kalitesini önemseyerek, kullanıcıların hizmetine sunuyoruz.

Yaşam alanınızda keyifli vakitler

Yaşam alanlarında, ailenizle güzel vakitler geçirebilir, unutulmaz anları bu mekanlarda yaşayabilirsiniz. Kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness ve pool cafe ile kendi evinizde tatil keyfi yaşayacaksınız.

Şehrin en prestijli yatırımı

Konumu ve eşsiz mimarisi ile şehrin en prestijli yatırımına sahip olduğunuzu hayal edin... Royal Suite, konumu ve büyüleyici mimarisi bir yana her yönüyle de Gaziantep’in göz bebeği haline geliyor.

Hayatınıza değer katacak prestijli bir yapı

Yenilikçi ve modern iç, dış mimarisiyle göz dolduran Royal Suite, sahiplerine akıllı ev teknolojisi ile de konfor ve kolaylık sunuyor.

Evinizin manzarası yemyeşil bahçeniz

Bizce pencerenizden baktığınızda gördüğünüz ilk şey yemyeşil bahçeniz olmalı. Kapınızdan çıktığınız an duyduğunuz su sesi içinizi huzurla doldurmalı. Şehir, elinizi uzattığınız an dokunabileceğiniz kadar yakın olmalı ama karmaşası sizden çok uzakta kalmalı.

Yuvanız her zaman mutlu anılarla dolmalı

Çocuğunuz çimlerin üzerinde oyun oynamalı, parklarda vakit geçirip çocukluğunu özgürce yaşamalı. Bizce her yeni güne başladığınız, her günün sonunda döndüğünüz, her gün içinde onlarca anı biriktirdiğiniz ev, mutlu bir ev olmalı.

Her köşesinde zerafet ve estetik

Modern mimari ile doğanın estetiğini tek bir yerde buluşturduk. Yaşanılacak en iyi mekanın ne olduğu sorusunun cevabını doğa ve modern mimaride bulduk. 9.000 m2’lik alana bahçe ve sosyal alanları kurduk.

 

RESİM GALERİSİ

PROJE ULAŞIM

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun müşteri temsilcimiz sizi en kısa sürede arayıp detaylı bilgilendirmeyi yapsın.